Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим правио планове за наредни период, формиран Савјет родитеља

Дрим Тим правио планове за наредни период, формиран Савјет родитеља

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца синоћ је у скупштинској сали одржала састанак са родитељима њихових полазника на којем је разговарано о плановима за наредни период.

Тренер и директор школе, Дражен Драгосављевић, рекао је да су на састанку родитељима објаснили како функционише ова школа и како њихова дјеца могу напредовати кроз три фазе.

“Прва фаза је заволити фудбал, друга је упознати се са основама фудбалске вјештине и у трећој фази почиње такмичарски циклус”, рекао је Драгосављевић.

Синоћ је формиран и Савјет родитеља који има задатак да заједно са тренерима заједно ради на стварању што бољих услове за рад дјеце.

У Дрим тиму су више него задовољни резултатима у посљедње вријеме, а нарочито генерацијом 2012. годиште која је на седам турнира освојила пет трофеја.

“Сада слиједи пауза која ће за старију групу трајати до 15. јула а за млађу до 10. августа”, рекао је тренер Драган Тенџерић.

Тенџерић каже да је у рад њихове школе тренутно укључено 80 дјечака а тај број расте из дана у дан.

“Од септембра ће дјеца бити подијељена у шест категорија а уписати се могу сви заинтересовани за фудбал од пет до 12 година”, истакао је Тенџерић.