Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим освојио двије титуле у Фарма спорт лиги полетараца

Дрим Тим освојио двије титуле у Фарма спорт лиги полетараца

Протеклог викенда завршена је јубиларна 10. лига полетараца у организацији Спорстког центра “Фарма Спорт” из Бањалуке која је трајала пет мјесеци а у којој је учествовало пет селекција школе фудбала “Дрим Тим” из Српца.

Најбољи успјех оствариле су генерације 2012. и 2013. које су освојиле прво мјесто и златну медаљу.

“Kроз читаву лигу, селекција 2012. је показала континуитет добрих игара и на крају то потврдила у веома тешкој утакмици у финалу против бањалучког Борца. Након 0:0 у регуларном дијелу, до побједе смо стигли након бољег извођења казнених удараца и славили са 3:1”, рекао је тренер Драган Тенџерић.

Он додаје да је титулу освојила и селекција 2013. која је у сталном успону а то је показала и кроз читаву лигу.

“Знали смо ако хоћемо да будемо први морамо побиједити двије јаке екипе из Бањалуке, Борац и Напријед. Успјели смо прво савладати Борац у суботу у полуфиналу а јуче у правој такмичарској утакмици тријумфовали смо против одличног Наприједа са 3:2”, рекао је Тенџерић.

Директор школе фудбала и тренер Дражен Драгосављевић је рекао да су и остале селекције оствариле одличне резултате.

“Генерација 2010. је показала добру игру, залагање и труд али је фалио завршни ударац. Уз мало среће могли су стићи до медаље али ово ће им бити добра школа за даље наступе. Селекција 2011. је такође показала солидну игру и стекла значајно искуство док је екипа 2014. годиште остварила значајан напредак. Прошли су групну фазу такмичења али су у четвртфиналу поражени од финалисте, бањалучког Наприједа”, рекао је Драгосављевић..

Он је упутио честитке њиховим полазницима на освојеним трофејима, фер и спортском понашању током трајања лиге протеклих пет мјесеци.

“Велике заслуге и захвалност упућујемо родитељима јер су својим средствима рјешавали трошкове превоза такмичења и боравка и без њих не бисмо ништа постигли”, истакао је Драгосављевић.