Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим најбољи на турниру “Лауш 2022” у Бањалуци

Дрим Тим најбољи на турниру “Лауш 2022” у Бањалуци

Полазници Школе фудбала Дрим Тим из Српца наставили су са серијом одличних резултата и на бањалучком турниру “Лауш 2022”.

Генерација 2012. Дрим Тима освојила је прво мјесто у свом узрасту а у финалу су савладали Спорт Тим из Бањалуке са 1:0.

“Били смо доминантни на цијелом турниру јер смо у шест одиграних утакмица постигли 16 а примили свега два поготка. За највољег играча турнира проглашен је наш члан Алекса Усорац”, рекао је тренер Драган Тенџерић, који је водио екипу на турниру.

Солидан успјех остварила је и генерација 2010. која је стигла до четвртфинала гдjе је поражена од јаке екипе Спартака са 1:0, а погодак су примили петнаестак секунди прије краја утакмице.

“Умор је учинио своје али су момци дали задњи атом снаге у овом мечу. Након краћег одмора, појачаћемо режим рада ове генерације како би били равноправнији са својим ривалима. Кренућемо са уписом нових чланова у свим генерацијама како бисмо омасовили школу и подигли такмичарске тренинге на још већи ниво”, рекао је Тенџерић.

Иза Дрим Тима је успјешна сезона а сада слиједи пауза која ће за старију групу трајати до 15. јула а за млађу до 10. августа

Прије одмора, у петак 1. јула ће се одржати састанак са родитељима на којем ће договарати планове за будућност.

“У плану је јачање школе фудбала и формирање Савјета родитеља који ће такође имати посебну улогу у фудбалском образовању своје дjеце”, рекао је Тенџерић.