Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим наставио са серијом успјеха, треће мјесто на турниру у Лакташима

Дрим Тим наставио са серијом успјеха, треће мјесто на турниру у Лакташима

Школа фудбала “Дрим Тим“ из Српца наставила је са серијом добрих резултата на јаким омладинским турнирима.

Протеклог викенда, генерација 2012. наступила је на седмом по реду међународном турниру „Младост 2022“ у Гламочанима код Лакташа и освојила треће мјесто.

На такмичењу по групама, млади србачки фудбалери освојили су прво мјесто а у четвртфиналу су савладали Академију фудбала „Спортинг“ из Теслића са 1:0.

„У полуфиналу смо се састали са комбинованом екипом Жељезничара и Ачка из Добоја гдје смо изгубили са 1:0 и поред бројних прилика, а у пар наврата је лопта погодила стативу. Након тога смо играли утакмицу за треће мјесто и били бољи у извођењу пенала од екипе Спорт Тима из Бањалуке“, рекао је тренер и директор клуба Дражен Драгосављевић који је предводио србачки тим са тренером Драганом Тенџерићем.

За најбољег стријелца турнира проглашен је Филип Пилиповић из екипе Дрим Тима.

Учешће на турниру у Лакташима узели су и Бубамара из Новог Града, Борац из Бањалуке, Љубић из Прњавора и други клубови из регије.

Дрим Тим је половином маја наступио и на турниру “Волеј куп” у Новој Тополи са генерацијама 2010. и 2012. и освојио два трећа мјеста а Лука Лепир из Српца, из генерације 2010. проглашен је за најбољег играча турнира у својој конкуренцији.

„Очекују нас још многи турнири у наредном периоду широм Републике Српске, као и један турнир у Словенији, а наставићемо и са омасовљавањем наше пколе која тренутно има око 60 полазника. Дјелујемо већ 15 година у Српцу и многи наши играчи данас имају успјешну каријеру“, рекао је Драгосављевић.

Упис упис нових чланова за узраст 2008. до 2017. годишта, одвија се у континуитету а заинтересовани се могу јавити Драгану Тенџерићу на број: 066 090 343 и Дражену Драгосављевићу на број: 065 942 179.

Погледајте извођење пенала у утакмици за треће мјесто: