Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим међу пет најбољих екипа на турнирима у Теслићу, Броду и Добоју

Дрим Тим међу пет најбољих екипа на турнирима у Теслићу, Броду и Добоју

Школа фудбала Дрим Тим из Српца наставила је и ове седмице са учешћем на турнирима у региону гдје њихови млади полазници стичу неопходне вјештине и искуство које ће им бити од користи у даљем фудбалском усавршавању.

На седмом по реду Спортинг купу у Теслићу, фудбалери Дрим Тима 2012. годишта и млађи освојили су треће мјесто. Што је важније од свега, одиграли су турнир на високом нивоу у конкуренцији веома квалитетних клубова.

“Након групне фазе гдје смо одиграли три утакмице без грешке и заузели прво мјесто у групи, изгубили смо у полуфиналу од Школе фудбала Ачко из Добоја. Услиједила је утакмица за треће мјесто против ФK Старс из Градишке у којој су наши дјечаци смогли снаге и знања да побиједе и заслужено освоје бронзану медаљу. Упућујем им честитке на залагању, доброј игри, а прије свега понашању на терену и ван њега. Захваљујем се и честитам нашим спортским пријатељима из Академије фудбала Спортинг на одлично организованој манифестацији”, рекао је тренер Дрим Тима, Дражен Драгосављевић.

Услиједио је наступ на турниру “Брод 2022” гдје је генерација 2010. Дрим Тима заузела четврто мјесто. Српчани су били први на такмичењу по групама а потом претрпјели поразе, И поред тога што нису стигли до медаље, из управе клуба упућују честитке на доброј игри и залагању.

Прво мјесто припало је Текстилцу из Дервенте, друго бањалучком Спартаку а треће Слоги из Добоја.

У суботу је одигран и турнир “Руданка куп 2022” у Добоју гдје је генерација 2012. годиште заузела пето мјесто у конкуренцији 20 екипа. Након такмичења по групама били су први, примивши свега један погодак, а у полуфиналу су поражени минималним резултатом 1:0 од београдског Партизана.

“Били смо равноправан противник Партизану и чак смо постигли погодак који нам није признат. Након тога смо требали играти утакмицу за треће мјесто али су чудне пропозиције турнира условиле да је не одиграмо и на крају завршимо на петом мјесту. Поносни смо што смо турнир окончали са само једним примљеним поготком. Све у свему, не осврћемо се иза себе, гледамо према напријед и напредујемо, што смо показали и јуче у конкуренцији великих клубова”, рекао је Драгосављевић.

Прво мјесто на Руданка купу освојила је Школа фудбала Ачко из Добоја, друго ОФK Диф из Kосовске Митровице, треће Партизан из Београда а четврто Раднички из Лукавца.

Поред Драгосављевића, младе је на турниру предводио и тренер Драган Тенџерић.

Сада слиједи наступ на турниру у бањалучком Лаушу у сриједу а потом је предвиђена пауза од десетак дана.

“Од 15. јула креће упис чланова када планирамо формирати нове групе и кренути са интензивнијим тренинзима. Одржаћемо у петак састанак на којем ћемо родитељима наших полазника предочити будуће планове и циљеве. У плану је и едукација на којој ћемо, поред физичког развоја, указивати и на психолошки аспект развоја дјеце и њихову социјализацију у друштву”, нагласио је Драгосављевић.