Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дочекани првачићи у основној школи у Разбоју

Дочекани првачићи у основној школи у Разбоју

Поводом почетка нове школске године у Основној школи “Доситеј Обрадовић“ у Разбоју у петак, 1. септембра је организован дочек уз пригодан програм за 31 првачића.

Директорица школе, Силвана Секулић, рекла је да је овај дан за њих посебан и свим ученицима пожељела пуно успјеха у новој школској години.

„Сви ученици првих разреда у централној школи у Разбоју и подручним школама добили су поклоне од предсједника Републике Српске и начелника општине Млађана Драгосављевића, а како би их мотивисали да остварују добре резултате и буду примјерени ђаци првачићима из Разбоја, Малог Разбоја и Бајинаца поклоне су подијелили и одборници Синиша Пантелић и Јордан Kуваља”, рекла је Секулић.

Срећан полазак у школу првачићима подручне школе у Kукуљама и ове године је пожелио посланик Народне скупштине Републике Српске, Радојица Видовић, који већ традиционално обезбјеђује за њих школски прибор пред почетак наставне године.

“Тако је било и ове године за осам ђака првака који су обрадовани поклонима“, рекла је Секулић.

Основну школу “Доситеј Обрадовић” Разбој похађа 325 ученика који су распоређени у 28 одјељења у централној школи и подручним одјељењима у Kукуљама, Малом Разбоју, Бајинцима, Лилићу и Пријебљезима.