Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Демобилисани борац Данко Нуждић из Српца добио помоћ Фонда солидарности

Демобилисани борац Данко Нуждић из Српца добио помоћ Фонда солидарности

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац реализовао је јуче трећу акцију у овој години на пружању помоћи својим члановима у рјешавању стамбене проблематике.

На приједлог Мјесне борачке организације Србац, Данко Нуждић из Српца је преко Фонда добио грађевински материјал за адаптацију постојећег стамбеног објекта.

Нуждић је изразио захвалност на пруженој помоћи, истакавши да самостално није у прилици обезбиједити средства за адаптацију, нарочито у ситуацији када му је нарушено здравље.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, истиче да је ово 21. акција Фонда солидарности и додаје да је остало да се реализује једна акција у Мјесној борачкој организацији Гламочани, чиме ће први програм Фонда бити стопроцентно завршен.

“За акцију у Гламочанима обезбједили смо средства и чекамо само спецификацију материјала неопходног за реновирање и адаптацију стамбеног простора. Након завршетка те акције, Фонд ће донијети прецизан програм рада за ову годину и у сарадњи са мјесним борачким организацијама доћи ћемо до сљедеће ранг листе корисника. Наравно, све зависи од средстава која буду на располагању Фонду, па и овај пут позивам све оне који су у ситуацији да новчано помогну да то и учине. Напомињем да Фонд нема никаквих дуговања према добављачима пошто се ниједна акција не започиње док се за исту не обезбиједе средства“, рекао је Плотан.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish