Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Двоје преминулих и двоје новозаражених вирусом корона у Српцу у протекла два дана

У протеклих 48 часова на подручју србачке општине регистрована су два нова случаја вируса корона а ради се о мушкарцу средње животне доби и жени средње животне доби која је запослена у Дому здравља у Српцу. Обоје имају блаже симптоме болести и налазе се у кућној изолацији, саопштено је из хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља Србац.

Данас су пријављена и два смртна случаја код којих је потврђено присуство вируса корона а које су имале придружена обољења. Ради се о жени старије животне доби и мушкарцу старије животне доби из Српца који се налазио на болничком лијечењу.

Закључно са данашњим даном, на територији србачке општине се 44 особе налазе у кућној изолацији, од чега је 16 активно позитивно на вирус корона. Од почетка пандемије забиљежена су 584 случаја обољелих вирусом корона из Српца , од чега се опоравило 545 а преминуле су 23 особе.

Општински штаб за ванредне ситуације упућује апел грађанима да буду досљедни у поштовању препоручених мјера јер број новозаражених још увијек не опада и готово свакодневно се евидентирају нови случајеви, а све је већи број обољелих са смртним исходом.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish