Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Двије медаље за Удружење жена Србац на сајму у Бањалуци

Двије медаље за Удружење жена Србац на сајму у Бањалуци

Удружење жена Србац учествовало је на Трећем сајму „Плодови села малих произвођача“ који је одржан у Делта планету у Бањалуци 12. и 13. новембра гдје је представљена богата понуда њихових производа.

Сајам је одржан у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, Пољопривредним и Технолошким факултетима у Бањалуци и пољопривредним кластерима “ГЛС”,“Kрајина”, “Уна-Сана”, “Пољокласт”,”СМБ”, “СРП” и “Стара Херцеговина”.

Предсједница удружења, Весна Смиљанић, каже да је њихов изложбени штанд био веома посјећен и додаје да се највише тражио ајвар и пекмез.

„Изузетно смо задовољне јер смо добиле двије награде. Златну медаљу смо освојиле за љути џем од вишње који је наш нови производ и за кога је интересовање било велико. Добили смо и “Сребрну медаљу” за наш екстра џем од јагоде, тако да смо презадовољне. И купци су били радознали, пробали су све наше производе и веома смо срећне како је све прошло“, рекла је Смиљанић.

Она додаје да су на сајам носиле зимницу и производе који имају здравствену анализу и који су присутни у „Kрајишкој кући“ у Бањалуци и “Kући Лијевча и Поткозарја“ у Градишци те изложбеном салону у Српцу.