Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Данас почиње нови серијал емисија Kараван, Србац домаћин 9. јула

Данас почиње нови серијал емисија Kараван, Србац домаћин 9. јула

Нови серијал емисија “Kараван” Радио-телевизије Републике Српске данас и званично креће са емитовањем из Лопара а до 25. септембра, када ће бити емитовано 30 емисија, један од домаћина ће бити и Србац.

У данашњој емисији која траје од 16 до 19.30 часова, биће представљени успјешни појединци, специјалитети и туристички потенцијали општине Лопаре, а све уз пјесму специјалне гошће Сање Ђорђевић.

У сутрашњој емисији, у истом термину, град Бијељина ће представити овај изузетно богат крај, њене домаћине и успјешне људе, од препознатљивог семберског купуса, преко туристичких потенцијала, до културних дешавања, уз хитове Зорице Брунцлик.

Општина Србац наћи ће се на мапи Kаравана у суботу 9. јула уживо са градског трга.

У троипочасовној емисији која ће трајати од 16 до 19.30 часова биће представљени туристички и други потенцијали Српца, вјерске и културно-историјске знаменитости, талентовани појединци, честити домаћини, успјешни привредници и пољопривредници, људи са необичним занимањима, спортисти и културно-умјетничка друштва.

Емисија ће обиловати и богатим музичким садржајем, а гледаоце пред малим екранима забављаће популарна пјевачица Гоца Тржан која ће, након емисије, у 21 час одржати концерт на градском тргу у Српцу са својим бендом.

Емисије ће се емитовати сваке суботе и недjеље од 16 часова а Kараван ће пропутовати општинама и градовима Српске, кроз Семберију, Мајевицу, Kрајину, Херцеговину, Посавину и Романију, а посљедње станице су Нови Сад и Београд.

Већ од 25. јуна Kараван је у Сокоцу, 26. јуна у Чајничу (Н. Горажде и Рудо), 2. јула Гацко, 3. јула Требиње, 9. јула Србац, 10. јула Мркоњић Град, 16. јула Бањалука, Дервента 17. јула.

У Источном Новом Сарајеву je 23. јула, 24. јула Фоча, 30. јула Нови Град, 31. јула Приједор, 6. августа Угљевик, 7. августа Зворник.

У Невесињу je 13. августа, 14. августа Билећа, 20. августа Лакташи, 21. августа Прњавор, 27. августа Блед, 28. августа Вишеград, 3. септембра Теслић, 4. септембра Kотор Варош, 10. септембра Брчко, 11. септембра Модрича, 17. септембра Градишка, 18. септембра Добој, 24. септембра Нови Сад и 25. септембра Београд.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish