Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вриједан поклон за ОФK Ножичко, стигле двије нове гарнитуре дресова

Омладински фудбалски клуб Ножичко који се такмичи у Општинској лиги Лакташи-Србац-Прњавор добио је ових дана вриједан поклон у виду двије гарнитуре од по 18 дресова, уз два дреса за голмане, који ће им послужити како за домаће, тако и за гостујуће утакмице.

Донација је обезбиједила компанија “Mozzart” уз посредство њихове раднице Жељане Божић из Српца. Поклон је уручен у склопу традиционалне акције „Нови дресови за нове шампионе“, која посебно значи екипама из нижег ранга такмичења на путу ка великој сцени.

“Релативно скоро смо основали клуб, а свака подршка на почетку много значи. Од оснивања функционишемо углавном од помоћи добрих људи, а новац за клуб смо скупљали у нашем селу. Донација двије гарнитуре дресова од Mozzarta је највећи поклон који смо добили до сада, због чега смо им веома захвални”, каже секретар клуба Ђорђе Kојић.

Он додаје да се већина клубова сусреће са финансијским проблемима, па им ова донација опреме много помаже. Због тога ће се, каже, трудити да оправдају повјерење које им је “Mozzart” указао и остану стабилан петолигаш уз амбицију да напредују ка четвртој лиги.

У склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ компанија “Mozzart” је до сада упутила опрему на адресе око 50 клубова широм БиХ.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish