Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Водовод бројним донацијама помогао рад Борачке организације

Kомунално предузеће “Водовод” Србац већ неколико година пружа помоћ Борачкој организацији општине Србац у реализацији програмских активности.

Руководство предузећа је у прошлој години новчано помогло Фонд солидарности Борачке организације са 200 KМ, а ове године је уплатом 300 KМ такође пружена подршка Фонду у рјешавању стамбене проблематике најугроженијих чланова.

Директор Водовода Драго Јовичић каже да је предузеће препознало активности и позитивне резултате које је Фонд остварио у првој години постојања.

Предсједник Борачке организације Србац, Горан Плотан, изразио је захвалност и навео да ово није једина врста помоћи коју им пружа ово предузеће.

Наиме, Водовод је јуче доставио шест комплетних униформи за раднике привредног друштва “Борац” чији је оснивач Борачка организација.

“Уз униформе које се састоје од панталона, јакни и прслука сваки од радника добио је и одговарајуће ципеле за рад. Ово је лијеп гест и вриједна помоћ Борцу у његовом пословању”, рекао је Плотан.

Драго Јовичић каже да су због обављања редовних послова и свакодневних интервенција, радници Водовода принуђени користити паркинг површине које одржава Борац, а то по договору чине без накнаде.

“Kако би се на неки начин одужили Борцу, одлучили смо да набавимо униформе и обућу за раднике”, рекао је Јовичић.

Из Водовода поручују да ће и даље наставити са добром сарадњом коју имају са Борачком организацијом и привредним друштвом Борац, а у складу са могућностима подржаваће њихов рад и активности.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *