Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ванредни ученици музичке школе из Српца на концерту у Бањалуци у петак 17. јуна

Ванредни ученици музичке школе из Српца на концерту у Бањалуци у петак 17. јуна

Талентовани србачки ђаци који ванредно похађају Музичку школу “Владо Милошевић” из Бањалуке, наступиће у концертној сали ове школе у петак 17. јуна у 19 часова.

На концерту ванредних ученика ће се представити полазници одсјека виолине, гитаре и клавира, у класи професорица Биљане Радуловић, Сашке Фелштински и Невене Kежић из Бањалуке.

Часове у Српцу похађа око 30 ученика који вјежбају једном седмично а већина њих су ванредни ученици Музичке школе “Владо Милошевић” који на крају године полажу разред. На предстојећем концерту у Бањалуци презентоваће своје умијеће уз подршку родитеља и пријатеља.

Млади србачки умјетници су у марту ове године, поводом Међународног дана жена, одржали концерт у Центру за културу и спорт под називом „Нашим мајкама за 8.март.

Један од полазника ове школе, Марко Игњатић из Српца, који свира виолину, остварио је успјех почетком марта када је у Бањалуци, на школском такмичењу Музичке школе “Владо Милошевић”, освојио прво мјесто.

Часови за србачке ђаке одржавају се у просторијама Центра за културу и спорт, а из ове јавне установе најављују да ће за заинтересоване полазнике од септембра кренути и часови хармонике.