Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Божићна честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитке свим православним вјерницима у србачкој општини поводом предстојећег Божића уз традиционални хришћански поздрав – Мир Божији, Христос се роди!

У својој честитки наводе да је Божић празник који у наше животе и срца уноси посебну радост, јер у овим данима посебно исказујемо љубав према ближњима и промовишемо међусобно разумијевање и толеранцију.

“Љепота Божића је у окупљању и дружењу са породицом и блиским људима, што је умногоме отежано ове године. Вријеме у којем тренутно живимо обиљежила је пандемија вируса корона која је у домове широм свијета унијела страх и несигурност, односећи многе људске животе, што нас је ставило на велика искушења.

Зато ће прослава Божића ове године имати још већу симболику, јер ћемо окупљени у најужем породичном окружењу, у топлини властитог дома, ојачати своју вјеру како бисмо се лакше суочили са свим животним изазовима који нам предстоје.

Надамо се да ће божићни празници бити наговјештај велике побједе над овом пошасти и да ће нам ова година донијети добро здравље и много више радости, просперитета и благостања”, каже се у честитки начелника и предсједника.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *