Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Асфалтиран приступни пут до пословне зграде у центру Српца

Грађевинско предузеће „Градис инвест“ данас је извршило асфалтирање приступног пута према пословној згради ПС 12 у центру Српца.

Радови на реконструкцији пута у дужини од око 120 метара извршени су уз финансијску подршку Владе Републике Српске у износу од 25 хиљада KМ.

Ово је био посљедњи од осам пројеката реконструкције путева и улица који су уговорени са Владом Републике Српске у прошлој години, за шта је издвојено 200 хиљада KМ. Реализација се одвијала у склопу Плана капиталних инвестиција општине Србац.

Претходно су завршени радови на реконструкцији пута у Kаоцима према мјесном гробљу, у дужини од 110 метара и реконструкцији пута у Разбоју Љевчанском који спаја нашу општину са Градишком у дужини од око 600 метара. Извршена је и реконструкција паркинг простора код занатског центра у Српцу, реконструкција и модернизација пута у Улици слободе на болничком брду у дужини од 250 метара, реконструкција пута у Жупском Разбоју у дужини од 230 метара, реконструкција пута у Kобашу, на Мотајичком путу, у дужини од 200 метара и спајање тротоара између улица Моме Видовића и Сарајевске.

Ове инвестиције значајно су допринијеле побољшању путне комуникације у Српцу и љепшем и уређенијем градском језгру и мјесним заједницама.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *