Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Апел студентима који примају стипендију из другог јавног извора финансирања

Позивају се студенти који су конкурисали за стипендије Општинске управе Србац а додијељена им је стипендија од другог јавног извора стипендирања, да до петка 12. фебруара јаве надлежним службеницима у Одјељењу за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности да се одричу стипендије код Општинске управе Србац.

У том погледу доступан је контакт телефон 051/740-001, локал 217 или лично у канцеларији бр. 10 у згради Општинске управе гдје се могу добити додатне информације.

Уколико се накнадно установи да се студент није одрекао стипендије из другог јавног извора стипендирања, а прима стипендију од Општинске управе Србац, тиме долази у ризик да изгуби стипендију по једном од ова два основа.

Оглас о додјели стипендија Општинске управе Србац био је расписан од 4. јануара до 1. фебруара а прелиминарна ранг листа студената којима су додијељене стипендије биће објављена на званичној интернет страници Општинске управе чим се утврди тачан број студената који не примају стипендије из другог јавног извора финансирања и који испуњавају остале услове јавног конкурса.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *