Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Апел грађанима за правилно кориштење паркинг простора

Општинска управа Србац апелује грађанима да правилно користе јавна паркиралишта у Српцу, у складу са постојећим правилником, и своја возила прописно паркирају на предвиђеним паркинг просторима.

У посљедње вријеме примјећено је неодговорно понашање појединаца који своја возила паркирају на мјестима на којима то није дозвољено, попут дијелова улица и путева, зелених површина и тротоара који нису предвиђени за паркирање.

Имајући у виду да се оваквим несавјесним поступцима омета нормално одвијање саобраћаја, у наредном периоду доћи ће до појачане контроле кориштења и плаћања паркинг простора од стране предузећа „Борац“ које је овлаштено за наплату паркинга, као и комуналне полиције Општине Србац.

Позивамо возаче моторних возила да се суздрже од чињења прекршаја, посебно од заустављања и паркирања возила на недозвољеним мјестима, како се не би ометало нормално одвијање саобраћаја.

Више информација о локацијама јавних паркиралишта у Српцу, начинима плаћања кориштења паркинг простора и слично можете прочитати у Правилнику о јавним паркиралиштима који је објављен на нашој интернет страници ОВДЈЕ, или лично код инкасаната предузећа “Борац” на јавним паркиралиштима.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *