Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Ц.Е.З.А.Р.” објавио конкурс за најбољу фотографију и ликовне радове

Поводом Дана планете Земље који се обиљежава 22. априла, Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” објављује конкурс за најбољу фотографију и ликовне радове.

Kонкурс се организује са партнерским организацијама Центар за едукацију младих ЦЕМ Травник и Вијеће младих опћине Стари Град Сарајево.

Позивају се млади из Српца, Травника и Сарајева да фотографијом на креативан и оригиналан начин изразе став према заштити животне средине – колико је воле и чувају, а мотиви могу бити и детаљи из окружења који осликавају примјере добре или лоше еколошке освијештености.

Такође се позивају млади из наведених градова да својим цртежима или илустрацијама укажу на важност очувања животне средине и рециклирања и одвајања отпада, али и да промовишу завичај у којем живе. Ликовна техника израде радова је слободна и по избору.

Они који буду конкурисали потребно је да пошаљу једну фотографију и/или ликовне радове на e-mail адресу: 𝗹𝘃𝘀.𝘀𝗿𝗯𝗮𝗰@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺.

У поруци је потребно написати име, презиме, године и мјесто пребивалишта, назив/опис фотографије и уколико желите кратак опис ликовног рада. Такође, ликовне радове можете и донијети лично у просторије једне од партнерских организација.

Рок за достављање фотографије и ликовних радова је 15. мај.

Свака од партнерских организација ће имати задатак да изабере најбоље ликовне радове. Kомисија ће такође бирати и најбољу фотографију а коначни побједник ће се добити након онлајн гласања.

Најбољи ликовни радови ће бити одштампани на промотивни материјал а аутор најбоље фотографије добија плакету и поклон изненађења.

Ликовни и фото конкурс се реализује у склопу пројекта “Youth Corners of Trust and Peace”, који финансира Америчка амбасада у БиХ.