Основци из Ситнеша учили језике из цијелог свијета
28. септембра, 2020.
Општински штаб продужио мјере за још двије седмице
28. септембра, 2020.

Зимница на одгођено плаћање за борачке категорије

Борачка организација Републике Српске, Министарство рада и борачко инвалидске заштите РС и фирма Вивако д.о.о. Бања Лука /Витаминка Бања Лука/ потписали су Уговор о продаји зимнице на одгођено плаћање корисницима личне и породичне инвалиднине /ратни војни инвалиди и породице погинулих и заробљених бораца/ путем Борачке организације Републике Српске, односно путем Општинских и градских Борачких организација.

С тим у вези, Борачка организација општине Србац обавјештава ратне војне инвалиде и чланове породица погинулих бораца да од понедељка 28. септембра могу у канцеларији Борачке организације општине Србац наручити зимницу коју ће платити од својих редовних мјесечних примања /инвалиднина/ у шест једнаких мјесечних рата. Минимални износ робе-зимнице која се може наручити је 60 КМ. Износ мјесечне рате за наручену робу не може прелазити једну трећину примања корисника.

Борачка организација општине Србац ће примати наруџбе до 16. октобра текуће године када ће закључити списак корисника и доставити га Витаминки.

Потребно је да заинтересована лица приликом доласка у Борачку организацију са собом понесу личну карту. Није потребно доносити потврду о висини примања-инвалиднине, јер ће то радници Стручне службе Борачке организације провјерити за сваког корисника појединачно и на лицу мјеста.

Понуда-асортиман производа са појединачним цијенама сваког артикла се налази у канцеларији Борачке организације општине Србац.

Све додатне информације се могу добити у канцеларији Борачке организације или на телефон 051/926-518.

Comments are closed.