Србачки основци боравили у петодневној посјети Дивчибарама
26. априла, 2019.
Национални споменик у Новом Мартинцу чувају од заборава
27. априла, 2019.

Завршен турнир “Kутија шибица”, побједник трећег дана Тепих сервис из Лакташа

Васкршњи турнир у малом фудбалу “Kутија шибица” синоћ је завршен након три дан одржавања и преко 40 одиграних утакмица у којима је учествовало двадесетак екипа из Српца и окружења.

Побједник трећег дана турнира била је екипа Тепих сервис из Лакташа која је са 3:0 савладала Слогу 2 из Српца. У утакмици за треће мјесто Слога 1 је са 9:2 савладала бањалучки Борац.

У полуфиналу је Тепих сервис био бољи од Борца са 5:1 док је Слога 2 тек након извођења пенала изборила финале побједом над Слогом 1. У регуларном дијелу утакмице било је 4:4.

Побједнику је припала новчана награда од 100 KМ, док је награда за друго мјесто износила 80 KМ а за треће мјесто 40 KМ, а свим екипама уручене су и дипломе.

Синоћ су наступили играчи узраста 2004, 2005. и 2006. годиште. Побједник првог дана турнира, када су наступиле селекције 2010, 2011. и 2012. годиште био је Супер тим из Српца а другог дана турнира у категорији 2007, 2008 и 2009. годиште побједу је однио Лав из Лакташа.

Мечеви су се играли на професионалном терену са вјештачком травом димензија 20 X 12 метара по систему 3+1 (три играча и голман).

Организатор турнира је био Омладински савјет Србац а покровитељ Општина Србац.

Предсједник Омладинског савјета Бранко Граховац на затварању турнира упутио је честитку свим екипама на приказаној игри а нарочито побједницима који су заслужено стигли до трофеја.

“Са поносом могу најавити да ће овај турнир прерасти у традицију и Омладински савјет ће се потрудити да идуће године буде све на истом, или чак још бољем нивоу. Свим грађанима србачке општине честитам предстојећи Васкрс са жељом да га проведу у здрављу и весељу”, рекао је Граховац.

 

 

Comments are closed.