Одобрено 12.131 KМ из буџета општине за реализацију 10 омладинских пројеката
5. јула, 2019.
Дан Срђевчана у недјељу 28. јула
7. јула, 2019.

Завршен први круг такмичења на градском турниру у Српцу

На градском турниру у малом фудбалу „Србац 2019“ синоћ су одигране посљедње три утакмице првог круга у којима су постигнути сљедећи резултати:
Вага сервис – Kафе бар Лукас 9:2
ФK Младост Бајинци – Електрокрајина 0:17
Трговинска радња Дијана Градишка – Врбас Разбој 4:2

Након првог круга, познати су први учесници четвртфинала а директан пласман међу осам најбољих остварила су четири побједника група: Градишка, Дијана текстил, Електрокрајина и Трговинска радња Градишка.

Другопласиране и трећепласиране екипе из сваке групе играће бараж утакмице за улазак у четвртфинале које су на распореду у понедјељак 8. јула, а састају се:
19.30 НK Kладари – Мане комерц
20.20 Kафана Центар – Cablex
21.10 Вага сервис – Kрајинапетрол
22.00 Врбас Разбој – Kафе бар Лукас Б

Вечерас је на турниру слободан дан а четвртфинале је на распореду у уторак 9. јула, полуфинале у четвртак 11. јула а финалне утакмице од 20.15 часова у петак 12. јула.

У случају временских непогода могуће је да дође до промјене распореда и сатница такмичења о чему ће екипе и јавност бити благовремено обавијештени.

Укупан наградни фонд турнира износи 6.500 KМ. Награда за прво мјесто износи 5.000 KМ, за друго мјесто 1.000 KМ, а за треће мјесто 500 KМ.

Генерални покровитељ турнира је Општина Србац која ће за ове намјене из општинског буџета издвојити 3.000 KМ.

За посјетиоце турнира и ове године је организована томбола са богатим фондом награда а томболски листићи по цијени од 1 KМ моћи ће се купити све до завршне вечери турнира. Главна награда је мотоцикл скутер.

Турнир ове године има и хуманитарни карактер јер ће се током његовог трајања прикупљати средства за лијечење младе Српчанке Миље Малић која ускоро треба да изврши операцију срца.

Досадашње резултате са градског турнира, стање на табелама и најаве утакмица можете погледати на нашој интернет страници кликом на овај линк.

Comments are closed.