Хуманитарни концерт у част Миодрага Микића Микија: Теа, Стефан и Давид пјевају за србачку дјецу
16. јануара, 2019.
Стигла помоћ из Аустрије за социјално угрожене породице
18. јануара, 2019.

Вртић уписује малишане у предшколски програм у години пред полазак у школу

Дјечији вртић „Наша радост“ Србац у сарадњи са Министарством просвјете и културе РС расписао је оглас за упис дјеце у предшколски програм у години пред полазак у школу.

Програм је предвиђен за дјецу која у наредној школској години полазе у први разред основне школе а која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања.

Уколико се пријави довољан број дјеце, предшколски програм ће бити организован у просторијама Дјечијег вртића „Наша радост“ од 1. марта до 31. маја текуће године.

Министарство просвјете и културе ће финансирати једну васпитну групу дјеце а уколико се пријави већи број дјеце од једне групе, дио трошкова ће сносити родитељи полазника.

Пријаве за упис се могу поднијети до уторка 6. фебруара у просторијама вртића од 8 до 15 часова, а од докумената је потребно приложити љекарско увјерење и извод из матичне књиге рођених.

Додатне информације се могу добити на број телефона 051 741 471.

Овим путем се позивају заинтересовани родитељи да на вријеме пријаве своју дјецу како би се од министарства добила средства за организацију програма.

Comments are closed.