„Јесенијада“ у организацији Цезара од 5. до 7. октобра у Српцу
1. октобра, 2021.
Распоред вакцинације од понедјељка 4. до петка 8. октобра
2. октобра, 2021.

Вртић обиљежава Дјечију недјељу од 4. до 8. октобра

Дјечија недјеља ће и ове године бити обиљежена у вртићу „Наша радост“ у Српцу бројним активностима које ће се одржати под слоганом „Заједно можемо све“.

У понедjељак 4. октобра биће организован одлазак на трг испред зграде Општине Србац гдје ће све вртићке групе представити своја права. Пуштаће се балони у бојама Републике Српске, а дјеци ће се обратити и начелник општине Млађан Драгосављевић који ће им симболично уручити кључ града.

У уторак, 5. октобра, у вртићу ће гостовати представници Црвеног крста који ће са дјецом разговарати о томе шта је хуманост. Биће организована акција прикупљања играчака, гардеробе и слаткиша који ће, у сарадњи са Центром за социјални рад Србац, бити подијељени дјеци којој је то потребно.

Истог дана група малишана ће посјетити Радио Србац и у прикладној емисији говорити о обиљежавању Дјечије недеље и дјечијим правима.

У сриједу 6. октобра, у сали Скупштине општине Србац биће организована „Дјечија скупштина”.

У четвртак 7. октобра у вртићу ће гостовати средњошколци Тијана Адамовић и Kонстантин Шарић који ће са малишанима снимити филм под називом „Заједно можемо све” а након тога ће се дружење наставити са музичким педагогом Недељком Kусићем под слоганом „Уз пјесму је све лакше”.

У петак 8. октобра биће организован спортски дан и тог дана ће се и затворити Дјечија недјеља у Српцу.

 

Comments are closed.