Без струје цијела србачка општина у недјељу 24. марта
20. марта, 2019.
Пројекција филма „Балканска међа“ у уторак 2. априла у Српцу
21. марта, 2019.

Вртић добио бројне донације, у госте стигао и Аниматор Фазонко

Дјечији вртић „Наша радост“ из Српца добио је ових дана поклоне од бројних донатора помоћу којих ће бити побољшан васпитно-образовни рад у овој установи.

Највећа донација стигла је из фирме „Систем екологика“ из Ситнеша која је вртићу поклонила сет посуда, здјелица и чаша, есцајг, чајнике и други кухињски прибор у вриједности од око хиљаду KМ.

„Ради се о висококвалитетном посуђу и прибору од нехрђајућег челика који ће нам у великој мјери олакшати свакодневну припрему и сервирање оброка нашим малишанима“, рекла је директорица вртића Дијана Миланковић.

Она додаје да је стигао вриједан поклон и од Микрокредитне организације „Партнер“ која је вртићу донирала десет столица и два половна рачунара.

Вртић је данас на поклон добио и бесплатну представу коју је одиграо Аниматор Фазонко из Бањалуке а малишани су били одушевљени овим изненађењем.

„Представу нам је поклонило предузеће „Цврчак“ путем којег смо обезбиједили књиге за нашу установу тако да смо у знак захвалности за успјешну сарадњу награђени гостовањем Фазонка који је чест гост у вртићу“, рекла је директорица Миланковић.

Она истиче да ће и ове године вртић традиционално обиљежити Свјетски дан вода а тим поводом ће бити организоване бројне активности на градском тргу у петак 22. марта.

Више фотографија са данашње представе можете погледати у фејсбук групи SRBAC-RS.COM.

 

 

Comments are closed.