Захвалнице основним школама из Разбоја и Ситнеша за помоћ дјеци са Kосова и Метохије
9. фебруара, 2021.
“Моје Ножичко” радило на бољитку села и поред пандемије вируса корона
9. фебруара, 2021.

Вриједан поклон за ОФK Ножичко, стигле двије нове гарнитуре дресова

Омладински фудбалски клуб Ножичко који се такмичи у Општинској лиги Лакташи-Србац-Прњавор добио је ових дана вриједан поклон у виду двије гарнитуре од по 18 дресова, уз два дреса за голмане, који ће им послужити како за домаће, тако и за гостујуће утакмице.

Донација је обезбиједила компанија „Mozzart“ уз посредство њихове раднице Жељане Божић из Српца. Поклон је уручен у склопу традиционалне акције „Нови дресови за нове шампионе“, која посебно значи екипама из нижег ранга такмичења на путу ка великој сцени.

“Релативно скоро смо основали клуб, а свака подршка на почетку много значи. Од оснивања функционишемо углавном од помоћи добрих људи, а новац за клуб смо скупљали у нашем селу. Донација двије гарнитуре дресова од Mozzarta је највећи поклон који смо добили до сада, због чега смо им веома захвални”, каже секретар клуба Ђорђе Kојић.

Он додаје да се већина клубова сусреће са финансијским проблемима, па им ова донација опреме много помаже. Због тога ће се, каже, трудити да оправдају повјерење које им је „Mozzart“ указао и остану стабилан петолигаш уз амбицију да напредују ка четвртој лиги.

У склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ компанија „Mozzart“ је до сада упутила опрему на адресе око 50 клубова широм БиХ.

 

Comments are closed.