Боље откупне цијене за србачке произвођаче краставаца
3. децембра, 2019.
Начелник организовао пријем за свјетску карате првакињу Александру Гаврановић
4. децембра, 2019.

Уручени пакети хране и хигијене за ратне војне инвалиде

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, представници Борачке организације Србац данас су у спомен соби у Српцу уручили прехрамбено-хигијенске пакете у вриједности од по 50 KМ десеторици ратних војних инвалида од пете до десете категорије.

Помоћ у набавци пакета омогућила је Општинска управа Србац а примопредаји је присуствовао и начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић.

Предсједник Борачке организације Горан Плотан захвалио је Општини на разумијевању и најавио да се сљедећа подјела помоћи борачким категоријама очекује за предстојеће божићне празнике и за Дан Републике Српске, и то у знатно већем обиму.

„Ово је још једна потврда колико је значајно да заживи Фонд солидарности при Борачкој организацији Србац. Апелујем на све чланове да уплате годишњу чланарину, како би у Фонду било оперативних средстава за пружање помоћи инвалидним лицима када се нађу у стању да им је потребна помоћ сабораца“ , каже Плотан.

Додјела пакета обављена је на основу мишљења мјесних борачких организација, а усаглашено је да и у наредном периоду предсједници мјесних организација достављају општинској организацији у Српцу имена бораца којима је потребна помоћ.

 

Comments are closed.