Нови начин контроле кућне изолације
22. маја, 2020.
Одржана сједница Општинског штаба: Од понедјељка вртић креће са радом
22. маја, 2020.

Угоститељи и трговци биће обавијештени о будућем начину рада

Угоститељски и трговински објекти у Републици Српској до даљег ће радити у складу са одлукама о радном времену која су на снази, а о новим измјенама ће се накнадно огласити ресорна министарства која ће упутити писане инструкције о будућем начину рада.

Ово је на данашњој конференцији за новинаре изјавила министарка управе и локалне самоуправе Републике Српске, Лејла Решић.

Она је подсјетила да је Народна скупштина РС јуче усвојила одлуку о укидању ванредног стања и враћању на ванредну ситуацију која је од данас на снази. Такође, од данас се укида ограничење кретања, односно полицијски час.

Трговци и угоститељи у србачкој општини дужни су у погледу радног времена да се до даљег придржавају одлука надлежних републичких институција, односно одлуке о радном времену коју је 11. маја донио начелник општине и командант Општинског штаба за ванредне ситуације Млађан Драгосављевић.

О будућим измјенама ове одлуке јавност ће бити благовремено информисана, а важећа одлука може се прочитати кликом на овај линк.

Comments are closed.