Дан сеоског туризма на Мотајици
22. јуна, 2019.
Почела бардачка колонија, умјетници инспирисани православљем и природом
23. јуна, 2019.

УГ ,,Ц.Е.З.А.Р.“ обиљежило девет година постојања

Удружење грађана ,,Ц.Е.З.АР.“ синоћ је у Дому културе одржало завршни љетни концерт, на којем је наступило 130 полазника разних секција. Присутнима су се представили чланови радионице ,,Мали креативци“, полазници курсева енглеског, њемачког и италијанског језика, те плесачи, који су у протеклих годину дана освојили прегршт медаља и признања.

Сала Дома културе била је пуна посјетилаца, међу којима су били и начелник општине Србац Млађан Драгосављевић, његов замјеник Драган Микић и начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатнности Марко Михољчић.

Директорица Тања Шњегота је у обраћању захвалила свима који Удружењу пружају подршку и додала да је задовољна резултатима оствареним у протеклој радној години.

,,Наше удружењеовим концертом је уједно обиљежило девет година постојања, за које могу рећи да су биле успјешне, јер смо освојили бројна признања и потрудили се да нашу општину на такмичењима представимо на најбољи могући начин. Овом приликом желим да захвалим свима који су нам пружали подршку у досадашњем раду, те волонтерима на које увијек можемо рачунати. Надам се да ћемо и у наредном периоду наставити истим темпом, што се тиче пројеката и успјеха на такмичењима, те да ћемо на тај начин оправдати повјерење које нам указујете“, изјавила је Шњегота.

У холу Дома културе била је постављена изложба накита и радова, који су настали у оквиру радионице ,,Kреативни петак“.

Comments are closed.