Приједлог Одлуке о дугорочном задужењу на четвртој сједници Скупштине општине 2. марта
22. фебруара, 2021.
Друга група радника Дома здравља прима вакцину против вируса корона
23. фебруара, 2021.

Удружење жена Србац припрема се за обиљежавање прве годишњице постојања

Прва годишњица постојања и рада Удружења жена Србац биће обиљежена у петак 5. марта у Дому културе у Српцу гдје ће од 12 часова бити организован сајам на којем ће се представити њихови радови, одлучено је на годишњој скупштини удружења која је одржана протеклог викенда у згради Општинске управе у Српцу.

Предсједница удружења Весна Смиљанић рекла је да је 7. и 8. марта планиран и сајам поводом Међународног дана жена.

„На овај начин ћемо прославити прву годишњицу рада која је била изузетно успјешна, с обзиром на епидемиолошку ситуацију. Успјешно смо се представили нашим суграђанима, али и грађанима других општина и градова на сајмовима који су организовани у њиховим локалним заједницама“, истакла је Смиљанић.

Она додаје да је удружење представљено широј јавности гостовањем у разним телевизијским емисијама, а за њих се чуло и ван граница Републике Српске захваљујући прилогу који је снимљен и емитован на србијанској телевизији Агро ТВ.

„Велики успјех за нас је што су се наши производи, пекмез од шљива и медењаци, нашли у продаји у Kрајишкој кући у Бањалуци“, додала је Смиљанић.

Током ове године, у плану су одласци на четири сајма, наставак производње зимнице која је привукла велику пажњу на разним сајмовима и друге активности.

„Захваљујем свим чланицама на уложеном труду, раду и истрајности. Радујем се новим пројектима и надам се да ће нам ова година бити још напреднија и успјешнија“, рекла је Смиљанић.

На скупштини удружења којом је предсједавала Брана Лончар, усвојени су и извјештај о раду за прошлу и план и програм рада за 2021. годину.

 

Comments are closed.