Нови случај вируса корона у Српцу, заражен млађи мушкарац
8. октобра, 2020.
Вртић позива дјецу која не похађају редовну предшколску наставу
9. октобра, 2020.

Удружење Извор обиљежило Дјечију недјељу

Дјечија недјеља јуче је обиљежена и у Удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама ,,Извор“ Србац.

Тим поводом је организована креативна радионица у којој су учествовали чланови Извора и представници Центра за социјални рад Србац и Народне библиотеке који су им дошли у госте.

Библиотекарка Kаролина Станишљевић је члановима Извора уручила бесплатне чланске карте, а овај вид сарадње траје од 2012. године.

По завршетку радионице, услиједило је дружење уз музику, када је на хармоници засвирао Дејан Ристић, члан удружења.

Предсједница Извора Мира Татић каже да су раније током Дјечије недјеље организовали разне активности на којима су угостили већи број људи, а било је организовано и извођење представа за дјецу, али су, због епидемиолошке ситуације, ове године Дјечију недјељу обиљежили на скромнији начин.

,,Одлучили смо се да се окупимо и обиљежимо ову манифестацију која има за циљ промоцију дјечијих права. Било би нам драго да смо дјецу могли изненадити представом или позвати чланове неког од удружења са којима се посјећујемо, али због вируса корона то нисмо могли урадити. Драго нам је што су нас посјетили представници Центра за социјални рад и Народне библиотеке и захваљујемо им на томе“, каже Мира Татић.

Сутра, 9.октобра, је пуних пет година откад је србачки Извор добио нови објекат за рад. Мира Татић тим поводом захваљује Општини Србац и свима који су уз њих од самог оснивања, те истиче да ће се, као и до сада, трудити да сваком члану и кориснику пруже што квалитетнију услугу.

 

Comments are closed.