Дан несталих и погинулих у Одбрамбено-отаџбинском рату обиљежен у Српцу
15. септембра, 2020.
У недјељу без струје цијело подручје општине Србац
16. септембра, 2020.

Удружење “Ц.Е.З.А.Р.“ вас позива да гласате за њихов нови пројекат

Чланови Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ вас позивају да подржите њихов пројекат који је кандидован на кампању Омладинске банке БиХ код Фондације Мозаик.

У питању је пројекат који има за циљ да подигне свијест грађана Српца о предностима бициклизма као начина свакодневног живота, јер је бицикл ефикаснији и исплативији превоз на краћим дионицама.

У склопу пројекта планирано је постављање сталака за бицикле на три локације: код зграде општине, средње школе и у градском парку.

Такође је у плану организација инфо дана те израда и подјела летака и заштитне бициклистичке опреме за најмлађе.

Овим пројектом Србац ће добити три “паркинга” за бицикле , а људи ће се стимулисати да свакодневне потребе обављају бициклом будући да ће имати мјесто да слободно оставе бицикле.

Гласати могу сви, без обзира на године и мјесто пребивалишта, а начин гласања је доста једноставан. Сви гласачи треба да се региструју на портал lonac.pro и након верификације броја телефона пронађу кампању кликом на овај линк те дају глас пројекту “Б И Ц И K Л – Вози, паркирај и природу сачувај”

Својим гласом подржавате активне младе и дајете им могућност да остваре своје идеје. Без обзира на њихову преданост и жељу за радом, без гласова неће моћи реализовати пројекат.

Comments are closed.