Почео новогодишњи сајам у Српцу
28. децембра, 2020.
Најмлађи Српчани обрадовани поклон пакетићима
28. децембра, 2020.

Удружење “Ц.Е.З.А.Р. организовало новогодишњу свечаност

Око 70 полазника Мале школице енглеског језика, секције Малих креативаца, хип хопа и ритмичке гимнастике, који дјелују у оквиру Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.; успјешно су завршили још један циклус дружења са њиховим васпитачима: Сузаном Kовачевић, Тањом Шњегота и Љубишом Поповић.

Ове године, због епидемиолошке ситуације, није могао бити одржан новогодишњи концерт у Дому културе на којем би се презентовале њихове активности, али су у удружењу ипак успјели организовати мању свечаност само за чланове и њихове родитеље, како би се испоштовале све мјере надлежних органа. 

“Иако није било много публике, били су они најбитнији, а дипломицама, поклон пакетићима и медењацима потрудили смо се да обрадујемо сву нашу дјецу, али и да их наградимо за њихов труд и рад. Била је ово и прилика да се захвалимо родитељима на повјерењу, те да ову годину ипак завршимо најљепши могући начин”, рекла је извршни директор удружења, Тања Шњегота.

Она додаје да овај догађај не би могли реализовати без несебичне подршке њихових волонтера, донатора и пријатеља који им увијек пруже своју подршку, а то су: Kафе бар Империо, Pub Eight Ресторан Монументал, “Тат-ком”, “Дијана текстил”, “Систем екологика”, Стоматолошка амбуланта “Др Мирковић”, Хипер Kорт Фрукта Трејд и Драшко Момић.

Полазници редовних активности „Ц.Е.З.А.Р.“-а одлазе на заслужен одмор, а са новим циклусом почињу након зимског распуста, када ће бити организован и упис за нове чланове, као и у нове активности.

 

Comments are closed.