Најављена већа подршка за породице погинулих и заробљених бораца
25. јуна, 2019.
Друга акција запрашивања комараца у Српцу у четвртак 27. јуна
25. јуна, 2019.

Удружење “Ц.Е.З.А.Р.” наступило на Градишком љету

Полазници ритмичке гимнастике и плеса Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца били су гости у понедјељак 24. јуна на догађају „Вече плеса и фитнеса за најмлађе“ у Kултурном центру у Градишци.

Они су одиграли кореографије „New rules“ и „Shine hearts” на догађају кога је организовао плесни студио „Dance Step“ из Градишке, у склопу манифестације „Градишко љето 2019.“

На почетку програма уприличен је фитнес за најмлађе, након чега је услиједио мини-концерт плесног студија из Градишке, на којем су учествовали и плесачи из Српца, који су покупили највеће овације публике. Ово је било прво вече Градишког љета, а наредних 10 дана биће организоване разне друге тематске вечери.

Тања Шњегота, извршни директор удружења “Ц.Е.З.А.Р.”, захвалила се колегама из Градишке на позиву и додала да ово није први пут да наступају на догађајима које они организују, јер су и прошле године у септембру били гости на њиховом концерту.

“Веома нам је драго што одржавамо јако добре односе са другим плесним клубовима, чак иако смо са некима готово увијек у конкуренцији на плесним такмичењима. Такође, увијек нас обрадују позиви да будемо гости на неким плесним догађајима, јер то између осталог служи као доказ да се наш рад препознаје и да можемо да парирамо плесним клубовима, иако смо удружење које на седмичном нивоу са дјецом тренира само један час”, рекла је Шњегота.

“Ц.Е.З.А.Р.” је протеклог викенда организовао веома успјешан љетни концерт у Српцу на којем је представљено све оно што је ово удружење радило и стварало у протеклој години, а на овај начин је уједно обиљежена и девета годишњица његовог постојања. 

 

 

Comments are closed.