Kвар на водоводној мрежи у Повеличу
30. децембра, 2019.
Браћа Гаврановић из Српца заблистала на карате такмичењима
30. децембра, 2019.

Ученици из Разбоја и Ситнеша добили новогодишње пакетиће

Поводом завршетка првог полугодишта и предстојећих новогодишњих и божићних празника, за ученике централних и подручних школа из Разбоја и Ситнеша организована је додјела поклон пакетића.

У свим школама које дјелују у склопу ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Разбоја организоване су новогодишње приредбе на којима су се представиле школске секције са програмом кога су ученици припремили са својим учитељима и наставницима.

За првачиће у централној школи пакетиће је обезбиједила хуманитарна организација „Ихтус“ из Бањалуке док су поклон пакете за првачиће у Пријебљезима донирали ППГ „Владимир Ђукић“, Фарма Грабовац и СП АДС Србац, а за првачиће у Малом Разбоју фирма „Хидрокоп“.

Пакетићи су стигли и за ђаке прваке у Kукуљама и Лилићу које је обезбиједио одборник Радојица Видовић док је Милан Вучетић донирао пакете за ученике других разреда.

Новогодишње приредбе су организоване и у школама које припадају ОШ “Вук Kараџић” у Ситнешима. Сви ученици од првог до петог разреда су добили пакетиће, које је обезбиједила фирма за производњу биодизела “Систем eкологика“.

 

 

Comments are closed.