Дом здравља упутио захвалност донаторима на заштитној опреми
30. марта, 2020.
Kонтакт телефони за очитавање потрошње електричне енергије
30. марта, 2020.

У уторак 31. марта креће дезинфекција стамбених зграда и јавних субјеката

Општина Србац у сарадњи са хигијенско-епидемиолошком службом Дома здравља Србац у уторак 31. марта поново креће са дезинфекцијом заједничких просторија стамбених зграда у Српцу у циљу превенције ширења вируса корона.

Екипе Дома здравља ће дезинфиковати најпрометније површине у заједничким просторијама (улазна врата, стубишта, рукохвате, кваке) а грађанима се савјетује да се у првих сат времена након завршетка акције не крећу заједничким простором зграде или да се крећу уз што краће задржавање и обавезно кориштење заштитне маске.

Позивају се предсједници заједница етажних власника да информишу станаре о извођењу акције. Уједно се упућује апел власницима становима да у својим домовима редовно одржавају дезинфекцију просторија у којима бораве, како би се на тај начин спријечило потенцијално ширење инфекције.

Од сутра ће поново кренути и дезинфекција просторија у јавним предузећима и установама као и дезинфекција у просторијама Општинске управе.

Протеклог викенда извршена је и дезинфекција улица, јавних објеката и површина које су вршили припадници Територијалне ватрогасне јединице што је била друга акција оваквог типа од избијања пандемије вируса корона.

Comments are closed.