Још један случај вируса корона у Српцу
5. августа, 2020.
Позив привредним субјектима за подношење захтјева за подстицаје на повећање плата
6. августа, 2020.

У току уређење стадиона Слоге, помоћ пружили и бивши играчи клуба

Већ неколико дана на стадиону Слоге у Српцу трају радови на уређењу овог спортског комплекса а у овој акцији су ангажовани, како садашњи тако и бивши играчи клуба и пријатељи овог спортског колектива.

До сада је извршено фарбање клупа, постављање нових столица за резервне играче и кречење свлачионица и других објеката а данас су радови настављени фарбањем ограда и голова.

Предсједник клуба Бранко Граховац захвалио се свима који су узели учешће како би стадион био обучен у ново рухо пред почетак нове првенствене сезоне.

„Много нам значи подршка свих играча и наших пријатеља јер Слога има дугу традицију и највећи је расадник младих фудбалских талената у нашој општини. У овом клубу су поникли бројни играчи који су оставили значајан траг иза себе и поносан сам што сам и ја овдје учинио прве фудбалске кораке који су ми много значили у професионалној каријери“, рекао је Граховац.

Један од оних који ради на уређењу градског стадиона је и некадашњи фудбалер Слоге, Стојан Чекић, који је један од иницијатора ове акције. Иако већ годинама наступа у Холандији, није заборавио родни крај што је доказао својим гестом.

,,Стојан је могао отићи негдје на годишњи одмор, али је одлучио да слободне дане проведе с нама, радећи и уређујући просторије нашег клуба, како би играчи имали што боље услове и љепши амбијент. Заиста смо му захвални, јер је лијеп осјећај када вас се неко сјети и помогне вам, а да није у питању никакав лични интерес, већ љубав према родном крају“, каже Граховац.

Ово није први пут да Стојан Чекић помаже србачком клубу. Слоги је раније поклонио спортски бицикл, лопте, опрему за трчање, чарапе, копачке и голманске рукавице.

 

Comments are closed.