Министар Борис Пашалић у посјети пољопривредном газдинству Митра Сулеме из Брезовљана
12. новембра, 2020.
У току асфалтирање пута у Лилићу
16. новембра, 2020.

У току асфалтирање путева од Ножичког према Пријебљезима и Илићанима

Општинска управа Србац наставила је са реализацијом плана капиталних инвестиција који ће у овој години бити реализован у износу од око 5.7 милиона KМ.

У току је асфалтирање путног правца од Ножичког до Пријебљега, на Шарића кривини, у дужини од 700 метара а вриједност радова износи око 70 хиљада KМ. Истовремено се врши асфалтирање дионице пута од Ножичког до Илићана у дужини од један километар за шта је издвојено 109 хиљада KМ.

Средства за реконструкцију ових саобраћајница обезбиједила је Влада Републике Српске.

“Од данас ће Ножичко бити још боље повезано са сусједним селима, што је још један од успјешно завршених пројеката у овом дијелу општине након што смо прошле године реконструисали путни правац од Црнаје, преко Ножичког и Мартинца, до Шешковаца. Настављамо са радовима и наредних дана. Очекује нас завршетак рехабилитације пута од Гламочана до Бардаче и реконструкција пута у Лилићу”, рекао је начелник општине Млађан Драгосављевић.

Он истиче да ће само у посљедња два мјесеца бити реконструисано око 4040 метара путних праваца за шта је Влада РС издвојила 440 хиљада KМ и додаје да је од 2017. године санирано и асфалтирано преко 50 километара путева и улица.

 

 

Comments are closed.