Свечано пуштен у рад новоизграђени водовод у Ћукалима
11. новембра, 2020.
Министар Драган Лукач у Српцу: Подршка унапређењу видеонадзора и реконструкцији зграде полиције
12. новембра, 2020.

У току асфалтирање пута у Брезовљанима

У склопу плана капиталних инвестиција општине Србац данас је почело асфалтирање локалног пута у Брезовљанима у дужини од 580 метара.

Радове изводи грађевинско предузеће “Хидрокоп” а вриједност инвестиције износи око 65 хиљада KМ. Очекује се да ће ова дионица бити пресвучена асфалтом до краја дана.

Начелник општине Млађан Драгосављевић каже да је средства обезбиједила Влада Републике Српске и додаје да ће наредних дана бити завршена реконструкција још неколико путних дионица.

„Ових дана окончали смо санацију и асфалтирање дијелова Златиборске и Љубовијске улице у Српцу и пута у Србац Селу у засеоку Пејаковићи а наредних дана завршавамо реконструкцију пута у Лилићу, затим дионице од Ножичког до Илићана у дужини од једног километра и пута од Ножичког до Пријебљега, као и завршетак рехабилитације критичних дијелова пута од Гламочана до Бардаче“, рекао је начелник Драгосављевић.

Он подсјећа да је уз помоћ Владе Републике Српске, ИФАД-а и других донатора у протекле три године реконструисано и асфалтирано преко 50 километара путева и улица у нашој општини.

 

Comments are closed.