У току асфалтирање путева од Ножичког према Пријебљезима и Илићанима
13. новембра, 2020.
Основна школа у Kукуљама добила 125 тапацираних столица
13. новембра, 2020.

У Српцу још један нови случај вируса корона

На подручју србачке општине регистрован је још један нови случај вируса корона у протекла 24 часа а ради се о старијем мушкарцу који је тестиран у Општој болници Градишка, гдје је утврђено да је позитиван.

У Републици Српској је у посљедња 24 часа евидентирано 511 нових случајева а извршено је тестирање 1286 лабораторијских узорака.

Према мјесту пребивалишта 121 особа је из Бањалуке, 71 из Бијељине, 54 из Требиња, 22 особе су из Прњавора, 21 из Зворника, 20 из Пала, 19 из Источног Новог Сарајева, по 17 особа је из Лакташа и Сокоца, 13 из Фоче, по 12 из Источне Илиџе и Модриче, по 11 из Вишеграда и Теслића, десет особа из Невесиња, девет особа је из Челинца, осам из Угљевика, седам из Билеће, шест из Љубиња, по пет особа је из Братунца и Шамца, по четири из Добоја, Приједора и Чајнича, по три су из Мркоњић Града и Рибника, по двије из Гацка, Градишке, Дервенте, Кнежева, Милића, Новог Горажда, Шековића и Шипова и по једна особа је из Брода, Власенице, Козарске Дубице, Осмака, Петрова и Српца.

У посљедња 24 часа преминуло је 26 особа код којих је потрђено присуство вируса корона. Ради се о пет женских и 21 мушкој особи од којих је седам особа из Бањалуке, три из Бијељине, по двије особе из Требиња, Пала, Угљевика и Мркоњић Града и по једна особа из Гацка, Источног Новог Сарајева, Дервенте, Модриче, Шамца, Теслића, Градишке и Сокоца.

До сада је у Републици Српској потврђено 24.582 случаја вируса корона, а преминуло је укупно 665 особе код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Comments are closed.