Продао ауто и сав новац уплатио за лијечење малог Гаврила
26. маја, 2021.
Још 4 новообољеле особе
26. маја, 2021.

У први разред у ОШ Јован Јовановић Змај уписано 86 ђака првака

Ових дана завршене су активности око уписа ученика у први разред ОШ Јован Јовановић Змај у Српцу.  По ријечима директорке школе Мануеле Рађевић Јокић ове године у Основну школу ће бити уписано 86 ђака-првака, од којих је 64 у централној школи.
,,Укупан број уписане дјеце ове године је 86 ученика. Подручну школу у Кобашу ће похађати пет првачића, а у Ножичком девет. Подручно одјељење у Повеличу ће имати осам ђака првака. Трудимо се и даље да ученицима и просвјетним радницима обезбиједимо што боље услове за рад и угоднији боравак“, изјавила је директорка Рађевић Јокић.
Директорка школе је такође честитала свим малим матурантима, којих је ове године укупно 74,  срећан завршетак основношколског образовања, што бољи успјех и много среће, здравља и успјеха у будућем школовању.
Уз поштовање свих епидемиолошких мјера, у понедељак 24. маја на дан Ћирила И Методија обиљежен је и Дан школе.
,,Наша школа традиционално обиљежава Дан школе у склопу Змајеве недјеље и ова манифестација представља врхунац нашег рада, стваралаштва и креативности. У холу централне и подручних школа су изложени најбољи радови ученика, а поставку су могле да погледају групе ученика са својим наставницима. Такође су и наши првачићи дали свој допринос овој свечаности и то свако одјељење на свој начин”, рекла је директорка Рађевић Јокић и честитала свим успјешним ученицима, њиховим наставницима и учитељима, као и њиховим родитељима на оствареним запаженим појединачним резултатима и представљању школе.

Comments are closed.