Изложба графика Милане Стијак у сриједу 17. новембра у Српцу
12. новембра, 2021.
Распоред вакцинације од 15. до 19. новембра
12. новембра, 2021.

У понедјељак почињу бесплатне креативне радионице Миленијума

Невладина организација „Миленијум” из Српца организује нови циклус бесплатних креативних радионица за младе.

Радионице су намијење дјеци узраста од 11 година и старије, а обухватаће радионице декупажа, израде накита и фотуграфску радионицу. Рад ће бити организован сваког понедјељка од 14 часова у канцеларији Миленијума која се налази на другом спрату Ватргосног дома у Српцу.

Прво креативно дружење је заказано за понедјељак 15. новембра. Мјеста још увијек има и добро дошла су сва дјеца и млади који су расположени за лијепо дружење и креативан рад.

„Наше радионице ће се одржавати једном седмично, а пријаве се могу извршити лично у вријеме одржавања радионица или путем фејсбук профила НВО Миленијум. Радионицу декупаж технике ће водити учитељица Весна Максимовић, фотографску радионицу ученица Тијана Адамовић а у организацију свега поменутог су укључене ученице Јелена Љубојевић и Тамара Петковић”, рекла је извршни директор Миленијума, Санела Видовић.

Она је додала да је у плану сарадња са Удружењем родитеља и дјеце са посебним потребама „Извор” Србац, односно организовање заједничких радионица.

Радионице ће трајати до почетка марта, када је планирана завршна изложба радова и презентација кратког видеа који ће показати шта су полазници радили током четири мјесеца.

Видовићева захваљује Општини Србац на финансијској подршци и својим сарадницима без којих не би било могуће организовати било коју активност.

Поред радионица, у НВО „Миленијум” почињу припреме за реализацију хуманитарне акције „Један слаткиш-једно дијете”, која ће почети 1. децембра.

Comments are closed.