Уручене дипломе за 130 полазника удружења „Ц.Е.З.А.Р.“
20. јуна, 2019.
Подјела диплома за средњошколце
21. јуна, 2019.

У дјечијем вртићу у Српцу свечано испраћена 42 мала матуранта

Синоћ је у дјечијем вртићу „Наша радост “ у Српцу организована свечаност на којој су уручене дипломе за 42 мала матуранта, дјечаке и дјевојчице двије старије васпитне групе који постају школарци и од септембра полазе у први разред.

У овој генерацији 42-оје дјеце привело је крају своје вртићке дане. Пјевали су, плесали и рецитовали, а сад их чекају нови изазаови и нова искушења. Мале матуранте и њихове родитеље поздравила је директорица вртића Дијана Миланковић захваливши се на дивној сарадњи коју су имали.

Надам се да ће и вама родитељима а и вашој дјеци вртић остати у лијепом сјећању, да ћете и даље његовати другарство које сте стекли и да ћете знање, искуства и вјештине које сте стекли од својих васпитача даље ширити, надограђивати и бити поносни чланови наше локалне заједнице”, рекла је директорица Миланковић.

Она се захвалила и васпитачицама ове генерације малих матураната, Богдани Михољчић, Бранки Милетић, Ружици Малешевић, Сњежани Давидовић и Александри Перић, које су са малишанима стрпљиво радиле од малих ногу, али и осталим тетама које су их водиле и формирале кроз њихов предшколски узраст.

Испред родитеља дјеце старије васпитне групе, директорици Дијани Миланковић и васпитачицама на уложеном труду се захвалио Синиша Јејинић, отац мале Елене, који је и сам био полазник вртића прије 25 година.

Kолектив вртића кога тренутно похађају 173 васпитаника, планира искористити колективни годишњи одмор од 15. јула до 3. августа, а за то вријеме биће извршено генерално чишћење кухиње и учионица како би биле спремне за почетак нове школске године.

 

Comments are closed.