Средњошколци приредили програм у част Светог Саве
24. јануара, 2020.
Планинарски поход на Градину у духу светосавља
27. јануара, 2020.

Тридесет такмичара учествовало на зимском турниру у стоном тенису

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” организовало је у суботу 25. јануара друго зимско такмичење у стоном тенису на којем је учествовало 30 такмичара распоређених у три категорије.

У најмлађој, кадетској конкуренцији, најбољи је био Алекса Пантелић, док је друго мјесто заузео Марко Малешевић, а треће Вук Поповић.

У изузетно јакој јуниорској категорији, побједнички пехар освојио је Милан Топић. Други је био Радиша Вујић а трећи Михајло Мајсторовић.

У сениорској категорији побједник је био Александар Обрадовић из Градишке, друго мјесто заузео је Срђан Аничић, а треће Милован Kусић.

Најбољима су уручене награде у виду пехара и диплома које је обезбиједио Цезар, уз освјежење за све учеснике. За кадете и јуниоре учешће је било бесплатно док су сениори плаћали симболичну котизацију у износу од 5 KМ.

“Ово је један од најбољих начина промовисања спорта и здравих стилова живота, због чега турнир и јесте отворен за све заинтересоване. У прилог квалитету турнира говори чињеница да су учешће узели и такмичари из других општина”, рекла је извршни директор удружења Тања Шњегота.

Она је додала да се поред зимског, традиционално одржава и љетни турнир у стоном тенису у њиховој организацији.

 

Comments are closed.