KУД “Младост” организовао јубиларну десету смотру фолклора
19. августа, 2019.
Петочлана породица Вујановић из Доње Лепенице добија нову кућу
21. августа, 2019.

Тениски клуб Србац окупио најбоље тенисере до 14 година из Српске и Србије

На теренима Тениског клуба Србац почео је са радом едукативно-васпитни тениски камп који окупља најбоље тенисере узраста до 14 година. Тренинзи се одвијају на теренима Тениског клуба Србац а учесници су смјештени у Етно кампу ,,Платане“ у Горњој Лепеници, гдје имају одличне услове за одмор и кондиционе тренинге.

Директор Тениског клуба Србац, Славко Драгосављевић, захвалио се Министарству породице омладине и спорта које је финансијски помогло одржавање кампа и Тениском савезу РС који је обезбиједио најбоље тренере у Републици Српској.

„Циљ овог спортског догађаја је побољшање тениске игре али и социјализација и интеграција дјеце. Kамп се одржава у Српцу од 2007. године и кроз њега је до сада прошло преко 150 дјечака и дјевојчица. Значај кампа препознала је и локална управа на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем“, рекао је Славко Драгосављевић.

Међу учесницима кампа је и деветогодишња Теа Kовачевић из Тениског клуба Градишка која је првак Републике Српске у својој конкуренцији и која је задовољна условима и квалитетним тренинзима.

Из Тениског клуба Рекет из Београда стигла је Анастасија Чоловић која се нада да ће у овом кампу подићи своју игру и сервис на виши ниво.

Условима и радом у кампу задовољан је и млади тенисер из Бањалучког Борца, Реа Вукмановић, који каже да су тренинзи напорни али да ће се тај труд исплатити на наредним турнирима.

Млади тенисери ће у Српцу боравити до суботе 24. августа.

 

Comments are closed.