Средства од хуманитарног броја уручена породици Снежане Попадић Реповић
25. октобра, 2019.
Свечано отворен пут Црнаја-Ножичко-Мартинац, церемонији присуствовали Додик и Цвијановићева
28. октобра, 2019.

Свечано отварање реконструисаног пута Црнаја-Ножичко-Мартинац у понедјељак 28. октобра

Путни правац од Црнаје до Мартинца, који је реконструисан у дужини од око 10.5 километара, биће свечано пуштен у употребу у понедјељак 28. октобра у присуству више стотина мјештана и гостију.

Церемонија ће се одржати код друштвеног дома у Ножичком са почетком у 15 часова а очекује се да ће церемонији присуствовати српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, министар финансија Зора Видовић, представници републичких институција, сусједних општина и друге званице.

Позивају се мјештани наведених села, као и других мјеста у нашој општини, да присуствују церемонији, будући да се ради о једном од најзначајнијих пројеката путне инфраструктуре који је реализован протеклих година. Наведени путни правац посљедњи пут је асфалтиран прије готово четири деценије и већ дуже вријеме је био неуслован за саобраћај.

Радове на реконструкцији у дужини од око 10.5 километара је извршило грађевинско предузеће „Интеграл Инжењеринг“ из Лакташа а укупна вриједност износила је око 2.6 милиона KМ.

Ова инвестиција је реализована у склопу пројекта изградње мреже аутопутева са приступним путевима чији носилац је било Јавно предузеће „Аутопутеви РС“.

Comments are closed.