Пореска управа и даље апелује на пореске обвезнике да убрзају подношење захтјева
21. маја, 2020.
Епидемија није омела санацију културно-спортских објеката и припрему бардачке колоније
21. маја, 2020.

Студенти приликом усељења у студентски центар морају се тестирати на вирус корона

Студентски центар “Никола Тесла” у Бањалуци саопштио је да су корисници смјештаја у тој установи обавезни да дају узорке за тестирање на вирус корона у хигијенско-епидемиолошким службама домова здравља у локалним заједницама из којих долазе.

“Тестирање ће бити бесплатно и биће обављено у сарадњи са Институтом за јавно здравство Републике Српске. Студентски центар `Никола Тесла` доставиће хигијенско-епидемиолошким службама спискове са именима студената”, наведено је у саопштењу.

Студенти ће приликом усељења у Студентски центар “Никола Тесла” морати да доставе налаз тестирања.

Данас је такође одлучено да ће организационе јединице Универзитета у Бањалуци организовати испитне рокове у периоду од 8. јуна до 30. октобра.

Приједлог одржавања испитних рокова до краја академске године усвојен је на ванредној електронској сједници Сената Универзитета у Бањалуци.

“Испити ће се одржавати у пет испитних рокова и осам термина, уз могућност коришћења субота”, рекли су у бањалучком Универзитету.

Априлски испитни рок имаће један термин у периоду од 8. до 19. јуна, док ће јунско-јулски испитни рок имати два термина и биће одржан од 29. јуна до 25. јула.

Августовски испитни рок биће одржан у једном термину у периоду од 17. до 29. августа, те септембарски испитни рок у два термина у периоду од 1. до 26. септембра и октобарски испитни рок у два термина у периоду од 1. до 30. октобра.

Comments are closed.