Саопштење Борачке организације Србац поводом одређивања мјере притвора Миломиру Савчићу
10. августа, 2021.
Поново ради биоскоп у Српцу: Нечиста крв и Неукротиви Спирит 1. септембра
10. августа, 2021.

Стојан Чекић посјетио Слогу и наградио најбоље пјетлиће

Србачки фудбалер Стојан Чекић, који већ дуги низ година успјешно игра у Холандији, посјетио је протеклог викенда тренинг младих селекција Слоге и обрадовао поклонима најмлађе међу њима.

Он је обезбиједио новчане награде и пехаре за најуспјешније играче из селекције пјетлића, а све њихове другове из екипе почастио је соковима и пицама.

За најбољег голмана, у избору руководства клуба, проглашен је Ђорђе Микић, најбољег стријелца Филип Пилиповић а најбољег играча Вељко Видовић.

Стојан Чекић каже да је веома везан за Србац, гдје је наступао за разне клубове и играо на турнирима у малом фудбалу, а једно вријеме је био и члан Слоге. Овај младић, који је поријеклом из Лепенице, добио је и признање за афирмацију Српца у свијету на избору најбољих спортиста који је одржан у организацији Радио Српца.

“Добро знам колико је важан правилан развој играча у најмлађим данима и видим да су млади фудбалери Слоге на добром путу и да се са њима квалитетно ради. Желио сам да их мотивишем на неки начин и ово је био мали знак пажње с моје стране”, рекао је Чекић.

Поред награда пјетлићима, Чекић је руководству клуба на поклон предао и спортску опрему. Ово није његова прва оваква донација јер је већ раније доносио сличну опрему у виду лопти, рукавица, опреме за трчање, чарапа, копачки и спортског бицикла, а помогао је и уређење ограде и клупа на стадиону.

Дружењу са омладинцима Слоге присуствовали су предсједник клуба Бранко Граховац, тренер младих селекција Драган Тенџерић и родитељи малишана.

“Ове године наши млади играчи су били успјешни у првенственим такмичењима и на бројним турнирима од којих се посебно издвајају наступи у Новој Тополи гдје је селекција 2008. годиште стигла до финала а играчи узраста 2012. годишта до полуфинала. Наш голман Марко Вученовић је чак био проглашен и за најбољег на том турниру”, рекао је тренер Драган Тенџерић.

Предсједник Слоге Бранко Граховац подсјетио је да ће младим талентима бити обезбијеђена бесплатна чланарина и путовања на такмичења све док је на челу клуба садашња управа.

“Мислим да се са дјецом квалитетно ради и да руководство улаже максималан напор како би од њих створило добре играче. Веома смо захвални нашем пријатељу Стојану Чекићу што им је дао подршку, а најважније од свега што нас није заборавио и увијек нас обрадује неким лијепим гестом”, рекао је Граховац.

 

Comments are closed.