Нови случај вируса корона у Српцу, укупно 70 од почетка пандемије
13. августа, 2020.
Још један случај вируса корона у Српцу, заражен мушкарац средње животне доби
14. августа, 2020.

Стигле нове играчке у градски парк

Градски парк у Српцу сваким даном поприма љепши облик јер је ових дана постављена нова играоница у виду кућице за најмлађе са тобоганом и љуљашком.

Набавку играчака финансирала је Општинска управа Србац која има у плану да парк у наредном периоду обогати са још неким садржајима за дјецу и младе.

Нова играоница постављена је умјесто старих играчака које су срушене од стране непознатих починилаца, због чега је Општинска управа недавно финансирала постављање видео надзора на овом локалитету како се овакве појаве више не би дешавале. Kамере су постављене и код омладинског парка на болничком брду и дјечијег парка у центру града.

Уз помоћ удружења грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ ових дана су санирана оштећења играчака и намјештаја у омладинском парку а заједно са овом организацијом радиће се на даљем уређењу паркова. Такође је у плану да се поставе нове играчке у центру града гдје се свакодневно окупља велики број дјеце са родитељима.

На овај начин показује се брига према најмлађој категорији становништва и обезбјеђивању што већег броја мјеста у граду за њихову игру и рекреацију.

 

Comments are closed.