Електрокрајина позвала купце да сами да очитају потрошњу струје
26. марта, 2020.
Српчанка Слађана Јовичић фудбалски судија са ФИФА лиценцом
26. марта, 2020.

Стигле нове донације маски од србачких фирми, помоћ пружили Девић текстил, Ленатекс и Бест Текс

Србачке фирме које се баве производњом текстила све више пружају солидарност у овим тешким тренуцима када је наше крајеве, али и остатак планете, задесила пандемија вируса корона.

Данас је у просторије Општинске управе стигла заштитна опрема у виду 500 маски коју је донирала фирма “Девић текстил” а стигла је и испорука у виду 80 маски од фирме “Ленатекс”. Тридесет маски данас је испоручила и фирма “Бест Текс” која ће у наредним данима упутити још једну сличну донацију.

Маске су намијењене за раднике Општинске управе, јавних предузећа и установа, волонтере и за потребе карантина који је предвиђен у Бардачи, у случају да се укаже потреба за смјештајем лица која прекрше мјере кућне изолације. У складу са актуелном ситуацијом, маске ће по потреби бити уручене и другим субјектима.

Вриједну донацију у виду 20 хиљада маски претходних дана упутила је и фирма ФарСтар Медикал Огис из Доње Лепенице док је фирма НБ-ЕKО из Српца поклонила средства за дезинфекцију и заштитне рукавице у вриједности од преко хиљаду KМ.

Допринос превенцији ширења вируса корона дале су и чланице Удружења жена Србац које су сашиле 30 медицинских капа и поклониле их радницима Дома здравља Србац.

 

Comments are closed.