Српчанин Александар Глишић освојио титулу првака Јерменије са екипом Алашкерта
30. маја, 2021.
Србачки ловци ускоро добијају ловачки дом
30. маја, 2021.

Стапарским витезовима седам медаља на Отвореном првенству Републике Српске

Kлуб борилачких спортова Стапарски витезови из Разбоја Љевчанског освојио је седам медаља на Петом отвореном првенству Републике Српске које је јуче одржано у Челинцу. Такмичење је организовано под окриљем Kарате савеза Републике Српске, уз учешће 170 каратиста из 15 клубова, а организатор је био Универзитетски карате клуб Врбас из Бањалуке.

Стапарски витезови су наступили са шест такмичара а сви су се вратили кући са медаљама. На такмичењу су наступили испред карате клуба „Сенсеи Карате До“ из Нове Тополе са којим имају активну сарадњу.

Највише признања освојио је Славен Тадић који је освојио злато у катама и бронзу у борбама. До златне медаље стигли су и Александра и Анастасија Гаврановић и Матеа Недић а сребро су освојили Марко Дринић и Павле Kнежевић.

„Честитамо нашим члановима на показаном знању са жељом да наставе даље радити на себи како би на сваком сљедећем такмичењу били све бољи“, рекао је тренер клуба Данијел Дринић.

У наредном периоду, Стапарски витезови ће учествовати на републичком првенству за дјецу до 13 година које ће бити одржано у Бањалуци а у плану је и наступ на BUSHIDO такмичењу које је било планирано у марту, али је због пандемије вируса корона помјерено за јун.

 

Comments are closed.